Огляд нових ароматів Royal Parfums: W-321. Аналог Q D&G

 Новий Q від Dolce & Gabbana безперечно заохочує до роздумів, не тому що аромат складний і новаторський, а тому що його композиція здається створеною штучним інтелектом, перед яким поставили завдання синтезувати щось новеньке, але разом з тим мати посилання на те, що добре відомо аудиторії. З одного боку, здається, що ви точно вже пробували щось подібне, з іншого, це звучить новим. Q - це такий танцювальний котел трендів, де змішується старе і нове.

Новий жіночий аромат Q від Dolce & Gabbana, що тільки що надійшов у продаж, обіцяє нам свіжий погляд на "вишневу хвилю" в парфумерії. Рожевий колір ароматичної рідини натякає на фруктово-квітковий характер композиції.

Аналог Q D&G

Композиція Q від Dolce & Gabbana розроблена парфумером Дафною Бюже, яка обрала як ключові ноти сицилійський лимон (життєрадісний і іскристий початковий акорд), вишню (контрастне кисло-солодке серце) та кедр (рішуча і чуттєва база).

Dolce & Gabbana супроводжує реліз наступним описом: "Палкість, сила, влада – все це Q від Dolce & Gabbana. Деревно-фруктовий парфум, гідний справжньої Королеви, сильної і харизматичної."

Q від Dolce & Gabbana Eau de Parfum - магнітна та пристрасна композиція для жінок


Опис
Верхні нотиАромат відкривається іскристими цитрусовими нотами сицилійського лимона та червоного апельсина в супроводі ніжних пелюсток жасмину.
СерцеУ серці Q від Dolce & Gabbana Eau de Parfum солодка та соковита нота вишні, доповнена спокусливо кремовим геліотропом.
БазаНоти кедра та чистих мускусів надають букету силу і насиченість.

Коментарі

Популярні публікації